15.03.2024

2.DÖNEM ADAY DİN GÖREVLİLERİ MESLEKİ EĞİTİMİ

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞINCA 2. DÖNEM ADAY DİN GÖREVLİLERİ MESLEKİ EĞİTİMİ açılış programı 04 Mart 2024 tarihinde müdürlüğümüz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Programa Diyanet İşleri Başkanlığı İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Dr. Mehmet Şükrü KILIÇ, İl Müftüsü, Protokol, Eğitim Görevlileri ile Aday Din Görevlileri katıldı.

Programda Dini İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet ALVER ve İl Müftüsü Mustafa SOYKÖK selamlama konuşması yaptılar.

Program İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanınımız Dr. Mehmet Şükrü KILIÇ'ın konuşmasıyla devam etti.

Tekirdağ Dini İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet ALVER'in Daire Başkanımıza çiçek taktiminden sonra 2. Dönem açılış programı çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.