Tekirdağ Eğitim Merkezi

01.03.2016

Ayhan ŞEN

Eğitim Görevlisi
1984 – 1986 yılları arasında Bayrampaşa Hayırseverler Kur’an Kursunda hıfzını tamamladı. 1986 – 1992 yılları arasında Bayrampaşa Yeşil Cami Kur’an Kursunda Klasik Arapça Eğitimi aldı. 1996 yılında Mısır El-Ezher Üniversitesinden mezun oldu. 1997 – 1999 yılları arasında DEÜ İzmir İlahiyat Fakültesinde Lisans Tamamlama Eğitimi alarak İlahiyat Denklik Belgesi aldı. 2011 yılında Diyanet İstanbul Pendik Haseki İhtisas kursunu bitirdi. 2014 yılında Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde İslam Hukuku alanında “ET-TENBÎH ALÂ MÜŞKİLÂTİ’L- HİDÂYE ADLI ESER ÇERÇEVESİNDE HANEFÎ FIKHINDA EL-HİDÂYE METNİNE YÖNELİK ELEŞTİRİLER” adlı çalışmasıyla Yüksek Lisans programından mezun oldu. 2014 – 2015 Öğretim yılında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri İslam Hukuku Bilim Dalında Doktora programına başladı. İŞ DURUMU 2007 yılında Edirne de imam hatip olarak göreve başladı. 2012 yılında Diyanet Rize Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezine Eğitim Görevlisi olarak atandı. 2015 yılında Diyanet Tekirdağ Eğitim merkezine Eğitim Görevlisi olarak atandı. Halen Diyanet Tekirdağ Eğitim merkezine Eğitim Görevlisi olarak görev yapmaktadır.